Puštao nokte 13 godina  da ne bi mogao da se bije

Izvor: S media, 27.Avg.2010, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puštao nokte 13 godina da ne bi mogao da se bije

Kinez Ven Jian 13 godina nije sekao nokte na levoj ruci s obzirom da veruje da mu samo dugi nokti mogu pomoći da kontroliše svoj temperament. Naime, on tvrdi kako je ranije uvek upadao u nevolje i često se tukao sa svojim vršnjacima, no sada s tim više nema problem.

"Dok sam bio mlađi imao sam grozan temperament. Bio sam veoma agresivan i često sam upadao u nevolje. Tada sam odlučio da pustim nokte da rastu jer kada imam duže nokte moram dobro da razmislim da li ću stisnuti >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pesnicu i nekoga udariti ili ne", rekao je Jian iz Čanglea u provinciji Gujian.

Danas Jiana svi poznaju po dugim noktima, a tuče iz detinjstva niko ni ne pamti. Njegov najduži nokat iznosi 35 centimetara, a Kinez je odlučio da otvori i prodavnicu dečije odeće koju je nazvao "Dugi nokti".

"Kupci su iznenađeni kada vide moje duge nokte. Ipak, moja radnja opstaje baš zahvaljujući noktima jer mnogi dođu kako bi se uverili da zaista imam tako duge nokte, a onda i nešto kupe", ispričao je Jian za "Fuzhou News".

No, iako je zahvaljujući dugim noktima uspeo da kontroliše svoj temperament i iako mu dosta koriste u poslovnom životu, Jian svaku noć kada legne levu ruku mora da stavi u kutiju za cipele koja stoji na krevetu kako ne bi slomio nokte. Izvor: Sarajevo-x.com

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.