Prvi susret posle skandala: Završili smo

Izvor: Mondo, 15.Mar.2017, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi susret posle skandala: "Završili smo"

Voditelj i pevačica – strogo poslovno

Posle žestokog obračuna Dare Bubamare i Milana Kalinića,  u  Pinkovim zvezdama njih dvoje su se ponovo sreli na snimanju ovog muzičkog takmičenja.

“Ja ne volim da nekom budem predmet za sprdnju i ja to tako kažem. Možda to nije bilo zlonamerno, bili su sitni sati, snimali smo ceo dan. U principu, ja njega mnogo gotivim, a sve što sam rekla, rekla sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od srca. Videlo se ko je koga prvi dirao, tako da je to potpuno nebitno. Prošlo je, a ja volim što sam bila iskrena. Nikad me niko nije ponižavao, pa neće ni on”, rekla je pevačica za “Premijeru”.

Pogledajte snimak svađe!

Iako ona njega “u principu gotivi”, to se ne bi moglo rekli za voditelja..

“Ljudi su komentarisali ovu emisiju koja je sad išla u subotu, a to je emisija koja je snimljena pre incidenta koji se desio. Sada će biti držanje na distanci i s jedne i s druge strane” , rekao je voditelj Milan Kalinić.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.