Prvi glas Srbije: Pevao da bi majci obezbedio lečenje

Izvor: Dzungla.org, 02.Okt.2011, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi glas Srbije: Pevao da bi majci obezbedio lečenje

Momak koji je briljirao iako se njegova devojaka bunila što se prijavio na takmičenja i gitarista koji hoće da majci obezbedi lečenje oduševili su žir
Lena, Vlado i Mare

I ove subote muzički šou “Prvi glas Srbije“ je tragao za talentovanim pevačima širom Srbije koji su pripremili najraznovrsnije pesme i originalne nastupe kako bi impresionirali žirijsku trojku Mareta, Lenu i Vladu.
Momak koji je briljirao iako se njegova devojaka bunila što se prijavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << na takmičenja i gitarista koji se prijavio da bi majci obezbedio lečenje su oduševili žiri, dok Barzilac i di-džej to nisu uspeli.
Velike ambicije su čučale u svakom od učesnika, a najmanje ih je krio Petar Bošković iz Niša koji je po svaku cenu rešio da postane popularan, pa se uprkos protivljenju devojke, koja se pomalo plaši njegove slave jer ga želi samo za sebe, prijavio za Prvi glas. Samouvereni nastup, domaća pop i strana rok numera, odveli su ga u drugu rundu takmičenja.
Marko Ostojić iz Užica pevao je sevdalinke, a Aleksandar Vejn se opredelio za Brajana Adamsa i oraspoložio žiri koji je s njim zapevao. Drugi pevač s gitarom prijavio se za takmičenje kako bi majci obezbedio sredstva za lečenje. Pevao je pesmu Dade Topića svirajući na pozajmljenoj gitari jer nije u mogućnosti da takvu sebi priušti.
Naravno, bilo je i onih kojima je žiri mogao jedino da udeli poneki savet uz crveni glas. Vlado je vrlo otvoreno i krajnje dobronamerno posavetovao momka iz Kisača, koji pušta muziku na lokalnom radiju, da ostane u di-džej vodama i da se nikad ne bavi pevanjem. Ni Žese iz Brazila, student na razmeni, nije bio bolje sreće. Opet se pokazalo se da samo šarm nije dovoljan!

(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.