Prošla sito i rešeto: Fale samo rogovi i treća ****

Izvor: Mondo, 08.Jul.2019, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prošla sito i rešeto: "Fale samo rogovi i treća ****"

Starleta Stanija Dobrojević otkriva da ne razmišlja o tek završenom rijalitiju već o "pametnijim stvarima", biološkom satu koji otkucava i trećoj si*i!

Trećeplasirana učesnica rijalitija Zadruga Stanija Dobrojević, iz Pinkovog desetomesečnog šoua je izašla bogatija za auto i dečka - Marka Markovića.

Ipak, nije sigurno da li je na njega mislila kada je MONDU otkrila o čemu sada razmišlja i koji su joj planovi nakon Zadruge:

"Meni otkucava >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << biološki sat i ja MORAM da razmišljam o tome. Meni treba dečko s kojim ću da osnujem porodicu. Ne znam da li je Marko taj. Mnogo je mlad i neozbiljan, ali videćemo", rekla je Stanija i dodala da budući tata mora da bude lep iz zgodan da bi i deca bila takva. "Došlo je vreme da se gleda novčanik, a ne genetika pet kolena unazad, kaže moja mama. Ja idem po njenom...", rekla je rijaliti zvezda i pevačica koja nije sigurna da li će nastaviti muzičku karijeru nakon Zadruge.

"Ne znam, rekla sam i rijaliti nikada više, pa onda 'muzika nikada više' i otputovala sam u Ameriku. Desio se preokret u mom životu, a onda je stigao poziv za Zadrugu i ja sam prihvatila... tako da ne znam ni da li sam sa pevanjem zaista završila".

Što se tiče Zadruge Stanija kaže da se ovo učešće razlikuje od prethodnog "jer se nije takmičila": "Bila mi je bitnija reputacija, kako se ja psihički osećam nego prvo mesto. I bila sam najsrećnija i najrasterećenija. Svoja i samouverena".

Stare slike rijaliti zvezde - Stanija BEZ silikona

"Stanija pevačica" je samo nastavak "Stanija pobednica Farme", odnosno "Stanija Dobrojević srpska starleta" priče. Toliko godina je provela u žiži javnosti i pred kamerama da je zaradila titulu veteranke. Kako se ona promenila za sve te godine koliko je gledamo i slušamo:

"Najviše sam sazrela kada je sedma sila u pitanju jer sam tu prošla sito i rešeto! Rekla sam nema šta niste pisali o meni -  samo je ostalo da napišete da sam ugradila rog, muški polni organ i treću si*u! Bukvalno! Tu sam najviše sazrela! Sazrela sam kao ličnost u svakom smislu i kao javna ličnost i privatno. Ja mislim da sam izašla iz puberteta tek u 33. Tek sad se osećam zrelije", rekla nam je Stanija i otkrila "šta dalje":

"Predamnom su sad pravi životni zadaci, pa ćemo da vidimo kako će da bude".

Pogledajte prilog sa Stanijom:



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.