Progovorila Pinkijeva majka: Evo kako je umro

Izvor: Mondo, 29.Mar.2017, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Progovorila Pinkijeva majka: Evo kako je umro

Majka glumca iz "Rana" za domaću štampu otkrila da je tek posle 18 godina pročitala nalaz sa njegove obdukcije.

Glumac-naturščik Dušan Pekić napustio nas je pre 18 godina, a njegova majka Milunka Tašić rekla je za domaću štampu da je tek pre nekoliko dana pročitala nalaz o smrti svoga sina.

Ovako je govorio Pinki (FOTO, VIDEO)

Pekić je preminuo u snu tokom služenja vojnog roka u Kraljevu, a imao je samo 19 godina.

"Bio je u Kraljevu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u vojsci, prethodnog dana je bila zakletva. Preterao je sa pićem. Kada smo se rastali, otišao je sa drugom do susednog grada i nastavili su da piju. Vratili su se oko ponoći u kasarnu, a kada je oficir ujutru budio vojnike, Dušana je ostavio da spava. Uvek se teško budio," rekla je ona.

Kako je Dragojević napravio "Rane" i ko je inspirisao Švabu i Pinkija

Tašićeva navodi da je kasnije neko iz kasarne čuo krkljanje i shvatio da se Pekić guši, ali dok je stigla pomoć, već je bilo kasno.

"U obdukcionom nalazu piše da je smrt nastupila usled gušenja, zbog udisanja želudačnog sadržaja. Nakon 18 godina sam se usudila da pročitam taj nalaz."

Tašićeva, koja radi kao defektolog u školi za decu sa posebnim potrebama, kaže da nikoga ne krivi za sinovljevu smrt.

"Nesrećan je to splet okolnosti. Živeo je brzo i kratko, ali ispunjeno. Bio je spreman da sa svima sve podeli, odeću, hranu, kada nisu imali gde, dovodio ih je kući da prespavaju. On je bio milostiv, zato još valjda opstaje u srcima mnogih, a to je korak do večnosti."

Dugo vremena, Milunka nije imala srca da pogleda film po kojem ljudi pamte njenog sina.

"Kada sam prvi put to uspela, htela sam da budem sama. I živ je, i nije. Kako da ga pomilujem po licu, kada čujem njegov glas… Danima posle toga nisam izlazila među ljude," rekla je ona.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĆUTALA JE 18 GODINA! Progovorila Pinkijeva majka - ovako je UMRO Dušan Pekić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2017

Ne može joj se zameriti...Glumac-naturščik Dušan Pekić, glavni glumac filma "Rane", napustio nas je pre 18 godina, a njegova majka Milunka Tašić rekla je tek pre nekoliko dana pročitala nalaz o smrti svoga sina. Pekić je preminuo u snu tokom služenja vojnog roka u Kraljevu, a imao je samo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.