Procurele  fotografije Viktorijinog anđela (+18 FOTO)

Izvor: S media, 18.Okt.2011, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procurele fotografije "Viktorijinog anđela" (+18 FOTO)

"Viktorijin anđeo", lepa Mej Andersen, je pokazala svetu da joj nadimak "Anđeo" baš i ne pristaje. Ovaj danski model za donji veš počastila je sve ljubitelje "nevaljalih" fotografija.

Svi oni stariji od osamnaest, okupite se oko kompjutera i pogledajte čime vas je počastio jedan od "Anđela" brenda "Victorias Secret".

Ona je bivši model za donji veš, Dankinja je i očigledno nema problem sa stidljivošću. Zove se Mej Andersen, a slike, eksplicitnog sadržaja možete >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pogledati OVDE.

Upoznajte novog "Viktorijinog anđela"! (FOTO)

Keli Bruk kao seksi anđeo! (VIDEO)

Ovako "Anđeo" surfuje! (FOTO)

Pogledajte i ostale "Anđele" koji ostavljaju bez daha.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Senzacija: Procurele slike May Anderson

Izvor: Domino Magazin, 18.Okt.2011

Zabranjeno za maloletnike: Danska manekenka u vreloj akciji kakvu ste čekali..Sakrijte maloletnike, sklonite stidljive! Procurele su fotografije danske top manekenke May Andersen. I pravo da vam kažemo prilično je nestašna za jednu manekenku iz Victoria's Secret...Pogledajte i najveću kolekciju...

Nastavak na Domino Magazin...

Mej Andersen, lezbo akcija seksi anđela

Izvor: TimockeVesti.net, 19.Okt.2011, 07:26

Mej Andersen (29) je danska manekenka koja se proslavila kao "anđeo" "Victoria's Secreta" i kao model za "Sports Illustrated". Ova devojka definitivno obožava lud provod, pa je ni skandali ne zaobilaze. Pre četiri godine privedena je zbog napada na stjuardesu, a sada su "procurile" njene privatne...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.