Procurela tajna poruka upućena Emini Jahović: “Razvodim se zbog tebe!”

Izvor: Press, 04.Mar.2018, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procurela tajna poruka upućena Emini Jahović: “Razvodim se zbog tebe!”

Emina Jahović je pre nekoliko nedelja objavila je da se razvodi od Mustafe Sandala, a u javnost su zatim dospeli detalji njene prepiske sa Markom Miškovićem, sa kojim je nekada bila u emotivnoj vezi, a koji je sada u braku sa pevačicom Jovanom Nikolić.
Emina i Marko bili su u vezi pre više od 10 godina, a sada su, kako se piše, emocije ponovo proradile.
Kako piše “Alo”, Marko je spreman >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zbog Emine i da se razvede od pevačice Jovane Nikolić.
“Neću te više nikada ispustiti. Boriću se za našu ljubav. Razvodim se u narednih šest meseci, a kroz godinu dana svi će znati da smo ponovo zajedno”, piše u poruci koju je Mišković poslao bivšoj ljubavi.

Kako navodi ovaj list i Emina je odgovorila Marku.
“Tako je najbolje. Moramo voditi računa o deci i njihovim emocijama”, piše “Alo!”.
Podsetimo, njihova ljubav je trajala nekoliko godina i mislili su da su suđeni jedno drugom. Glavna prepreka je veroispovest. Kao što Markov otac, nije prihvatio to što je Emina muslimanka, tako ni Eminin brat nije bio za to da mu zet bude druge vere.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Tajna prepiska Emine Jahović i Marka Miškovića procurela u javnost

Izvor: Tracara.com, 04.Mar.2018

Samo tri dana nakon što su objavljeni sadržaji prepiski između Emine Jahović i Marka Miškovića, pevačica i biznismen preuzeli su sve potrebne mere kako bi zaštitili svoju privatnost. Kako Alo saznaje, Emina i Marko su, u strahu od hakera, rešili da promene brojeve telefona, u nameri da i dalje...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.