Pročitajte: Ljubavno pismo Elizabet Tejlor!

Izvor: Prva.rs, 04.Sep.2014, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pročitajte: Ljubavno pismo Elizabet Tejlor!

Pismo Ričardu Bartonu
"Moj dragi (još uvek) moj suprugu. Želela bih da ti kažem o mojoj ljubavi prema tebi, o mom strahu, uzbuđenju, čistom životinjskom zadovoljstvu tobom (i sa tobom), mojoj ljubomori, ponosu, povremenom besu na tebe.
Više od svega o mojoj ljubavi prema tebi i ljubavi koju ti meni pomalo udeljuješ. Želela bih da mogu da pišem o tome ali ne mogu. Mogu samo da ključam u sebi i nadam se da ćeš razumeti kako se zaista osećam.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << /> U svakom slučaju, žudim za tobom. Tvoja (još uvek) žena. P.S. Ljubavi, ne uzimajmo više nikad jedno drugo zdravo za gotovo! P.P.S. Zamisli samo - 10 godina!".
Ljubavno pismo koje je Elizabet Tejlor napisala svom nevernom suprugu Ričardu Bartonu i koje pokazuje koliko se trudila da očuva njihov brak, ponuđeno je na prodaju po ceni od 35.000 funti, pišu britanski mediji.
Kratko pismo datirano je na 15. mart 1974, jedino iz korespodencije Tejlorove i Bartona koje je ponuđeno na prodaju, napisala je glumica nekolio dana pre nego što se par rastao i tri meseca pre prvog razvoda.
Velšanin Barton imao je brojne afere tokom 10-godišnjeg braka sa Tejlorovom kojoj je konačno "prekipelo"1974. kada se ispostavilo da ju je suprug prevario sa kelnericom.
Ali povodom 10-godišnjice braka i svega nekoliko dana pre razlaza, Tejlorova je napisala dirljivo ljubavno pismo suprugu koje je adresirala sa "mom (još uvek) suprugu" i potpisala "tvoja (još uvek) žena".
Pismo, napisano olovkom, Barton je ostavio u kući koju su rentirali u Kaliforniji, a na noćnom stočiću ga je pronašao vlasnik kuće pošto je par otišao. Pismo sada prodaje bristolska kolekcionarska kuća "Paul Fraser Collecribles".
Barton i Elizabet Tejlor razveli su se u junu 1974. da bi se ponovo venčali u oktobru 1975. i opet razveli u julu 1976.
Par se sreo na snimanju filma "Kleopatra"1963. i venčao godinu dana kasnije. Barton je bio peti suprug Elizabet Tejlor i preminuo je 1984. Tejlorova je umrla 2011. godine.
 
 

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.