Prison brake se vraća na male ekrane

Izvor: Press, 07.Avg.2015, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Prison brake" se vraća na male ekrane

Posle nekoliko meseci glasina medijska kuća Fox je potvrdila da se "Prison Brake" vraća na male ekrane u vidu mini serije od 10 epizoda, prenose elektronski mediji.
Foto:Tanjug
LOS ANĐELES - Posle nekoliko meseci glasina medijska kuća Fox je potvrdila da se "Prison Brake" vraća na male ekrane u vidu mini serije od 10 epizoda, prenose elektronski mediji.
Glavni glumci Ventvort Miler i Dominik >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Pursel potpisali su ugovor za nove epizode, a autor serije Pol Šeuring trenutno piše sezonu u kojoj će biti reči o tome šta se desilo sa popularnom braćom nekoliko godina kasnije.
"Prison Brake" je bio emitovan četiri sezone, od 2005. do 2009. godine, i televiziji Foks donele su veliku gledanost i uspeh koji nije viđen od 1998. godine kada su emitovane "Melrose Place" i "Ali Mekbil".
Po motivima serije napisana je i knjiga, i pokrenut prateći časopis. Nakon velikog finala, dve dodatne epizode, "The old ball and ćain" i "Free" su snimljene i pretvorene u film "The final break", čija je radnja smeštena pre poslednje scene poslednje epizode.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.