Prijatelji, familijo, kumovi - DOBILI SMO SINA!

Izvor: Mondo, 24.Jun.2019, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijatelji, familijo, kumovi - DOBILI SMO SINA!

Verenica popularnog pevača porodila se rano jutros

Pevač Darko Lazić koji je krajem prošle godine doživeo saobraćajnu nesreću, postao je tata po drugi put.

Jutros u 7.15 Darko Lazić i njegova izabranica Marina Gagić dobili su sina, a ponosni tata je na društvenim mrežama pored ove vesti, podelio s pratiocima i koje ime su dali sinu:

"Draga naša familijo, naši kumovi, naši prijatelji, naši poznanici, danas u 07:15 je na ovaj svet došao naš mali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << anđeo naš sin Aleksej . Tako da želimo da ovu radosnu vest podelimo i sa vama, veliki pozdrav", napisao je Darko na Instagramu.

Folker iz prvog braka s pevačicom Anom Sević ima ćerku.

Marina, Darko, čestitamo!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Porodila se Marina! Darko Lazić po drugi put postao otac!

Izvor: Svet, 24.Jun.2019

Verenica Darka Lazića, Marina Gagić danas, 24. juna, na svet je donela dečaka Alekseja, a popularni pevač po drugi put postao je otac.. Marina se porodila prirodnim putem u bolnici u Pećincima.. Marina je Darku radosnu vest, da će dabiti bebu, saopštila u bolnici dok se pevač oporavljao od...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.