Izvor: Dzungla.org, 10.Feb.2013, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijatelji: Sergej je lenj i ljubomoran

Prijatelji popularnog pop pevača Sergeja Ćetkovića otkrili su zapravo kakav je on zapravo. Dok njegovi hitovi razgaljuju mnoga ženska srca Sergej je , prema rečima njegovih prijatelja, ljubomoran i lenj.– On spava do 12 sati, ispija kafe po ceo dan i stalno lenčari. On je i jako ljubomoran. Ženu kritikuje kada vidi da ona nosi kratku suknju i smeta mu kada se ona jače našminka, opisali su neke od osobine Segeja Ćetkovića u emisiji „ Ja to tako“.Posle konstatacije voditeljke da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << njegovi prijatelji izjavili da je veoma ljubomoran, Sergej je iskreno priznao da je na početku braka bio bolesno ljubomoran.- Na početku braka bio sam nesnosno ljubomoran, ali sa 23 godine, kada sam se oženio, drugačije gledaš na sve. Međutim, posle određenog vremena shvatiš da to ne donosi ništa dobro, da sam klasična budala s tim stavom. Dobro je imati malu dozu ljubomore da bi se održala strast, ali bolesna ljubomora nikako -obrazložio je pevač.
Opširnije na Novosti

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Sergej Ćetković: Bolesna ljubomora uništava strast u braku!

Izvor: Svet, 10.Feb.2013

Sergej Ćetković otkrio je zašto je škrt na rečima pred kamerama i da li je nekada bio bolesno ljubomoran. U emisiji “Ja to tako” pop pevač je rekao da on jeste glava porodice, ali da u stvari iza svakog uspešnog muškarca stoji – pametna žena. “Postoji ona “ako je muškarac glava porodice,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.