Pretnje smrću pevačici albanskog porekla

Izvor: Mondo, 27.Feb.2018, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretnje smrću pevačici albanskog porekla

Dua Lipa kaže da joj na društvenim mrežama prete smrću iz neverovatnog razloga.

Dua Lipa, pevačica albanskog porekla koja živi i radi u Britaniji, gde je jedna od najvećih zvezda u usponu, rekla je za "Roling stoun" da dobija pretnje smrću.

Pevačica, koja je pre desetak dana na društvenim mrežama slavila nezavisnost samoproglašenog Kosova...

Urime t’gjthve 10 vjetorin e pavarsise! Shpresoj qe te festojme edhe shume e shume pervjetore se bashku. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Kaloni sa ma mire ne keto dite te festes. Jom shume krenare qe jom Shqiptare. Urime dhe gezuar. Ju dua. Shihemi kete vit ❤❤ ————————— Happy 10th birthday Kosova! I hope we spend many many more anniversaries together. Have the best time on these wonderful days of celebration. I am so proud to be Albanian. I love you. See you later in the year ❤️❤️ #KOSOVA10

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on Feb 16, 2018 at 2:59pm PST

...ranije se nehotice "uplela" u svađu koju već godinama vode Tejlor Svift i Kanije Vest.

Ona je najpre uslikana kako nosi majicu sa likom Tejlor, što je i starija pevačica pohvalila na društvenim mrežama, a onda joj se u jednom kvizu "zamerila".

Dua je na pitanje koga bi radije odabrala odgovorila da je njen favorit Kanije, a ne Tejlor, zbog čega joj sada prete fanovi pevačice!

"Nisam ni razmišljala o njihovoj svađi, mislila sam samo na muziku i karijeru. Tejlor je predivna, ali ja toliko volim hiphop da bi mi Kanije bio prvi izbor, koga god da su mi ponudili kao drugu opciju," rekla je ona.

Zbog toga su joj pasionirani fanovi Tejlor na društvenim mrežama slali poruke kao što je "nadam se da ćeš da crkneš", "umri" i slične.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.