Presrećna zbog bebe!

Izvor: Mondo, 29.Jan.2015, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presrećna zbog bebe!

Veoma je uzbuđena što stiže beba - "uskoro ćemo reći više"!

 Nikolija Jovanović je trudna, a njena mama Vesna Zmijanac rekla je za domaću štampu da je radosna što će postati baka, ali da neće da priča o detaljima umesto svoje ćerke.

"U ovom periodu sam najsrećnija žena na svetu, a vreme će pokazati zašto. Nije na meni da sad govorim o tome. Ubrzo ćemo pričati o Nikolijinoj trudnoći i daljim planovima. Samo se malo strpite i saznaćete sve što treba da se zna", rekla je ona.

Buduća mama se još uvek nije zvanično oglasila povodom vesti o trudnoći.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesna Zmijanac se oglasila povodom Nikolijine trudnoće: Saznaćete sve što treba da se zna

Izvor: Story, 29.Jan.2015

Folk pevačica Vesna Zmijanac u aktuelnoj godini postaće baka, s obzirom da je njena ćerka Nikolija Jovanović u drugom stanju..Nikolija Jovanović i Vesna Zmijanac, foto: Luka Šarac..Naime, vest o Nikolijinoj trudnoći raširila se pre par dana, međutim mlada pevačica još uvek ne želi da komentariše...

Nastavak na Story...

Nikolija priprema tajno venčanje sa Reljom, Vesna Zmijanac jedva čeka unuče!

Izvor: Tracara.com, 29.Jan.2015

Svadba na proleće (foto: printscreen) Vesna Zmijanac presrećna je što će njena kćerka Nikolija Jovanović postati majka! Kako piše Kurir, dvadesetpetogodišnja pevačica je u drugom mesecu trudnoće, a navodni otac, reper Relja Popović oženiće je ovog proleća. Zmijančeva je izokola potvrdila...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.