Prepoznajete slavne glumice kada su bile klinke? (FOTO)

Izvor: Mondo, 13.Jul.2019, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prepoznajete slavne glumice kada su bile klinke? (FOTO)

Pomoćićemo vam - obe se zovu Džesika...

Pre nego što su se proslavile ulogama na malim, pa potom i velikim ekranima, glumice Džesika Alba i Džesika Bil su karijeru započele još u tinejdžerskom dobu kao modeli u reklamama.

I sticajem okolnosti, obe lepotice su kada su imale između 12 i 14 godina bile lica brenda "Limited Too!", zbog čega je i nastala fotografija na kojoj ih možemo videti kao klinke dok zajedno poziraju.

Džesika Bil (37) je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na svom Instagram profilu objavila ovu sliku i podsetila na period kada su se ona i Džesika Alba (38) upoznale.

Bilova je nakon ovoga slavu stekla ulogom u seriji "Na sedmom nebu", dok je Alba sebi prokrčila put tumačeći opasnu cicu u seriji "Mračni anđeo".

Džesika Alba oduševljena letovanjem u Crnoj Gori

Ukoliko niste sigurni, Džesika Bil je klinka u žutom duksu, dok je Alba druga devojčica od nje koja drži crvene skije.

View this post on Instagram

I know it’s the middle of summer, but THIS IS IMPORTANT. repost @JessicaAlba @limitedtoo #FBF

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on Jul 12, 2019 at 12:14pm PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.