Preminuo bubnjar Vampira (VIDEO)

Izvor: Mondo, 03.Jan.2019, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo bubnjar Vampira (VIDEO)

Juče je u Beogradu preminuo Goran Redžepi – Gedža, poznat kao bubnjar bendova Vampiri i Familija.

Posle vesti da nas je napustio legendarni Giga Moravac, stiže i ona da je juče u Beogradu preminuo muzičar koji je s kolegama obeležio jedno vreme - Goran Redžepi, objavio je hardwiredmagazine.

Goran Redžepi je bio jedan od osnivača benda Vampiri sa kojima je, kao bubnjar, snimio tri albuma . "Rama-Lama-Ding-Dong" (1991), "Tačno u ponoć" (1991) i "Be-Be" (1992) >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i bio u postavi do prvog raspada koji se desio 1993. godine.

Nakon toga, 1994. godine zajedno sa Pejom, Deksijem, Vasom i Lukom (ex-U škripcu) osniva bend Familija sa kojima iste godine snima čuveni album "Narodno Pozorište".

Nakon raspada Familije, snima svoj solo album pod imenom "Kad budem mršav i beo" koji je 2000. godine izašao za ITMM. Nakon toga, Gedža peva prateće vokale na prvom albumu benda The Dibidus kojima se kasnije pridružuje za bubnjem, a poslednji studijski uradak je bio sa bendom Peja i Zmajevo Gnezdo 2016. godine.

Podsetite se MONDO priloga s frontmenom Vampira:

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.