Preminuo bivši gitarista Pepersa Džek Šerman

Izvor: OkRadio.rs, 22.Avg.2020, 12:28

Preminuo bivši gitarista Pepersa Džek Šerman

Muzičar Džek Šerman, koji je u jednom periodu bio gitarista benda "Red hot čili pepers", preminuo je u 67. godini. Muzičar Džek Šerman, koji je u jednom periodu bio gitarista benda "Red hot čili pepers", preminuo je u 67. godini.   Bivše kolege iz benda oglasile su se povodom njegove smrti saopštenjem u kome su ga nazvali "jedinstvenim".   "Zahvaljujemo mu se na svom vremenu koje je proveo sa nama, dobrom, lošem i onom između", napisali su članovi čuvene grupe.   Šerman je svirao na debi albumu benda 1983. godine kao zamena za njihovog tada vodećeg gitaristu Hajlela Slovaka.   

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Preminuo bivši gitarista grupe Red Hot Čili Pepers

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2020

Džek Šerman, gitarista koji se pojavio na debitantskom albumu američke rok grupe Red Hot Čili Pepers, preminuo je u 64. godini...Uzrok smrti talentovanog gitariste za sada je nepoznat, piše BBC ...Bivše kolege iz benda oglasile su su povodom njegove smrti saopštenjem u kome su ga nazvali "jedinstvenim"..."Zahvaljujemo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.