Preminula zvezda serije Dinastija

Izvor: Press, 30.Mar.2014, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula zvezda serije "Dinastija"

Glumica je poznata po ulozi Kasandre, sestre Aleksis Kolbi u sapunici koja je  80-tih godina bila veoma poznata. Agent Kejt Omara kaže da je glumica preminula nakon kraće bolesti u staračkom domu u Saseksu.
- Bila je izuzetna, bila je vitalna i energična osoba sa puno ljubavi prema pozorištu i glumi. Napustila nas je a oni koji su radili sa njom će je večito pamtiti- rekao je Fil Belfild, glumičin agent.
Omara je svoju prvu televizijsku ulogu odigrala 1960-te ali je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << seriji "Dinastija" 80-te doživela najveći uspeh. Pojavljivala se i u drugim serijama poput "Hovardov put" i u seriji "Doktori".
Kejt je nedavno, neposredno pred smrt, izjavila da bi želela ponovo da odigra svoje uloge u ovim serijama ali naravno kao starija gospođa jer je bi je to učinilo veoma srećnom. 
Tačan datum sahrane još uvek nije poznat ali je najavljeno da će ona biti održana u krugu porodice i najbližih prijatelja.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ugasila se zvezda Dinastije: Preminula Kejt O'Mara

Izvor: Story, 30.Mar.2014

Bivša zvezda Dinastije koja se proslavila igrajući ulogu Kasandre, talentovana Kejt O'Mara preminula je u 74. godini života, rekao je njen agent...Kejt O'Mara; foto: Profimedia

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.