Premijera nove HBO serije „Zapadni svet“ (VIDEO)

Izvor: Mondo, 03.Okt.2016, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera nove HBO serije „Zapadni svet“ (VIDEO)

Šta nam donosi bliska budućnost - veštačku inteligenciju, novu evoluciju?

Otkrijte ekskluzivno u premijeri nove serije „Zapadni svet“, samo na HBO kanalu na mts TV.

mts i HBO, vodeća premijum televizijska mreža, s ponosom najavljuju ekskluzivnu premijeru nove, originalne HBO serije „Zapadni svet“ koja će na HBO kanalu (mts TV kanal 230) biti emitovana danas, 3. oktobra u 20h, a nove epizode emitovaće se svakog ponedeljka >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u istom terminu.

Serija „Zapadni svet“ od deset jednosatnih epizoda je mračna odiseja o nastanku veštačke inteligencije i evoluciji greha. Smeštena na raskršću bliske budućnosti i izmenjene prošlosti, serija istražuje svet u kome svačiji apetit može biti zadovoljen, koliko god plemenit ili izopačen bio.

Izuzetnu glumačku ekipu predvode Entoni Hopkins, Ed Haris, Evan Rejčel Vud, Džejms Marsden, Tandi Njuton i Džefri Rajt, dok su izvršni producenti Džonatan Nolan („Interstelar“, „Mračni vitez“) i Lisa Džoj („Pushing Daisies“, „Nepouzdani agenti“) inspiraciju za seriju pronašli u istoimenom filmu Majkla Krajtona („Park iz doba jure“) iz 1973. godine.



Izvor: HBO Adria.

Ukoliko ste korisnik mts TV usluge, ovu interesantnu seriju možete da pratite na kanalu 230 (HBO) koji se nalazi u okviru HBO paketa, ali i u dodatnim paketima HBO +, HBO + HD, Super i Premium.

Paketi HBO + i HBO + HD vam omogućavaju da koristite uslugu Video klub - HBO On Demand, koja u vaš dom, na vaš TV prijemnik, donosi više od 600 sati hit filmova i serija mesečno, kao i uslugu HBO GO koja nudi više od 3200 naslova, dostupnih na vašim prenosnim računarima, iPhone-ima, iPad-ima ili Android telefonima i tabletima, bilo kad, bilo gde i koliko god puta to poželite.

Serija „Zapadni svet“ će već danas biti dostupna i na HBO uslugama Video kluba – HBO on Demand i HBO GO.

Za dodatne informacije o mts TV usluzi i HBO sadržajima posetite mts sajt. Budite danas uz HBO i otkrijte sve tajne bliske budućnosti.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.