Pramen kose Elvisa Prislija prodat za 15.000 dolara

Izvor: S media, 19.Okt.2009, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pramen kose Elvisa Prislija prodat za 15.000 dolara

Pramen kose slavnog američkog pevača Elvisa Prislija, odsečen u vreme kada je bio na odsluženju vojnog roka 1958. godine, prodat je za 15.000 dolara (10.084 evra) na aukciji održanoj u nedelju uveče u Čikagu.

Kako su preneli američki mediji, pramen je na prodaju stavljen zajedno sa još oko 200 drugih predmeta koji su pripadali kralju roka. Medju njima je bila i jedna košulja (prodata za 52.000 dolara), jedan šal, brojne božićne čestitke upućene prijateljima i više >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << fotografija sa venčanja sa Prisilom 1967. godine.

Svi predmeti pripadali su Gariju Peperu, predsedniku kluba Elvisovih obožavalaca, koji je takodje bio i njegov blizak prijatelj, o čemu svedoče mnoge fotografije. Ovaj kolekcionar preminuo je 1980, tri godine nakon njegovog idola, a sve uspomene na kralja roka koje je sakupljao nasledila je medicinska sestra koja ga je negovala.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.