Poznati pomažu obolelima od retkih bolesti

Izvor: Mondo, 08.Feb.2018, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati pomažu obolelima od retkih bolesti

Humanitarni koncert "Pokaži svoje retko - pokaži da je važno" biće održan u Ateljeu 212.

Poslednji dan februara svake godine se širom sveta obeležava kao Međunarodni dan retkih bolesti, sa ciljem skretanja pažnje javnosti i donosilaca odluka na retke bolesti i mnogobrojne probleme sa kojima se suočavaju oboleli.

Kada u Srbiji imaš retku bolest...

Ove godine NORBS u saradnji sa Pozorištem Atelje 212 organizuje humanitrani akustični koncert >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pod sloganom "Pokaži svoje retko – pokaži da je važno". Akustični koncert će se održati 28. februara na sceni "Mira Trailović" sa početkom u 20 časova.

"Na koncertu će učestvovati sjajni muzičari velikog srca - Van Gogh, Ničim izazvan, Eva Braun, Dejan Cukić i Marčelo, kao i i dobri momci iz Državnog posla kao specijalni gosti," navode organizatori.

Sva sredstva prikupljena na humanitarnom akustičnom koncertu, biće upotrebljena za podršku obolelima od retkih bolesti i članovima njihovih porodica.

Ulaznice po ceni od 1.500 dinara mogu se nabaviti na blagajni Ateljea.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.