Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznat rival Srbije za peto mesto na Mundobasketu

Posle pobede nad Sjedinjenim Američkim Država, Srbije je izborila meč za peto mesto. Rival u subotu od 14 časova za utešnu poziciju na Mundobasketu biće Češka koja je pobedila Poljsku – 94:84.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Australijanaca protiv Španije je 2.50.
Veći deo meča vođena je izjednačenje borba. Do četirti i po minuta pre kraja bilo je 77:77, a onda se u finišu razigrao Tomas Satoranski i doveo svoj tim do velikog uspeha, borbe za peto >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << mesto na svetu sa olimpijskim vicešampionom.
Najefikasniji igrač utakmice bio je Vojteh Hruban sa 24 poena, a raspucan je bio i NBA bek Tomas Satoranski sa 22 poena. Odličan je bio i Jarolim Bohačik koji je ubacio 21 poena.
Kod Poljaka Adam Vačinski je postigao 22 poena, a Damijan Kulig i Ej Džej Sloter po 12 poena.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
U borbi za sedmu poziciju igraće SAD i Poljska. Ovaj rezultat je najgori plasman Amera u istoriji Svetskih prvenstvava i šamarčina pred Olimpijske igre narend godine.

The post Poznat rival Srbije za peto mesto na Mundobasketu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Hrvatski stručnjak otkrio šta je slomilo Srbiju na Mundobasketu

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019

Do utakmice protiv Španije svi su videli Srbiju na tronu u Kini. Kladionice su promenile kvote, umesto neprikosnovenih Amera, četa Aleksandra Đorđevića je isplivala kao prvi favorit. Usledila je loša igra protiv “furije”, koja je mogla da se okarakteriše sao slab dan, ali je nažalost stigao...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.