Povredila fudbalera tokom seksa! (FOTO)

Izvor: Mondo, 30.Dec.2016, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povredila fudbalera tokom seksa! (FOTO)

U proseku dnevno vode ljubav sedam do deset puta...

Bivši reprezentativac Gane Kevin-Prins Boateng (29) ove sezone je u dresu Las Palmasa odigrao svega pet zvaničnih utakmica, što i ne čudi kada pored sebe ima ženu koja ga iscrpljuje u krevetu.

Reč je o italijanskoj manekenki Melisi Sata-Boateng (30) koja često krasi naslovne strane muških časopisa.

Ona redovno objavljuje provokativne fotografije na društvenim mrežama, a nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je priznala da je pre nekoliko godina povredila supruga tokom intimnih trenutaka u krevetu.

Boateng je tada nastupao za Milan, a prema verziji lekara italijanskog kluba, pretrpeo je rupturu bedrenog mišića i zbog toga je čak mesec dana bio van terena!

"Omiljena poza u seksu mi je kad sam ja na Kevinu, jer tad imam uzde u rukama i potpuno kontrolišem situaciju. Vodimo ljubav u proseku od sedam do deset puta dnevno. Mrzim predigru, već volim kada se odmah bacimo na posao", rekla je gospođa Boateng.

Njih dvoje su u braku šest meseci, zajedno su od 2011. godine, a zajedno imaju trogodišnjeg sina Medoksa.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.