Izvor: Press, 29.Avg.2018, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povodom Luninog ulaska u Zadrugu oglasila se i Cakana

Nakon što je mlada blogerka Luna Đogani započela ljubavnu romansu sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem u Zadruzi, pred milionskim auditorijumom, mnoge poznate ličnosti su svojim komentarima izazvali veliku pometnju u javnosti.
S obzirom na to da je Luna dete poznatih roditelja, pevačice Anabele Atijas i Gagija Đoganija,mnoge njihove kolege >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nisu podržale vezu njihove ćerke.
Jedna od poznatijih pevačica na domaćoj sceni, Dragica Radosavljević Cakana, imala je žestoke kritike na Lunin račun, a tada je u emisiji javno prozivala i Anabelu aludirajući na loše vaspitanje njenog deteta.
Kako je poznato da će Đoganijeva postati učesnica Zadruge 2, pitali su Cakanu šta sada ima da kaže na to.
“Ovo joj je prilika da pokaže svima da su stekli pogrešnu sliku o njoj. Ja ne mogu da kažem da sam imala bilo šta protiv, samo što je perceprcija njenog bitisanja bila pogrešna. Iako je ona bila negde iskrena u svemu tome, morala je da zna da neke stvari nisu u redu. Sada joj je prilika da pokaže da je ona ćerka poznatih roditelja”, rekla je Cakana, a piše Pink.rs.
Iako je zbog svoje iskrenosti bila u velikom sukobu sa Anabelom, Dragica je ovoga puta odlučila da joj poruči samo jedno, a to je da se ne meša ni u šta.
“Mislim da joj njen ulazak u Zadrugu uopšte ne prija, ja to mogu da kažem, jer sam isto majka. One su vezane i to mi se jako dopada, ali opet mislim da su njeni saveti za prvu Zadrugu bili previše ishitreni. Mislim da treba da je pusti da odlučuje sama i da joj se ne meša i da shvati da je njena ćerka odrasla i da može sama da se izbori sa činjenom da je u rijalitiju”, zaključila je pevačica.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.