Posle katoličke Kama Sutre i katolički seks šopovi

Izvor: Vesti-online.com, 13.Feb.2012, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle katoličke Kama Sutre i katolički seks šopovi

Nakon što su dve knjige poljskog katoličkog sveštenika iz Krakova Ksavijera Knoca o seksu surpužnika katolika došle na liste bestselera po Poljskoj ogromnu popularnost stiču i seks šopovi, specijalno za vernike.

"Bračni krevet", internet seks šop koji je zajedno sa suprugom otvorila Izabela Kvjatkovska ne stiže da ekspeduje sve narudžbine iako se minimalno reklamira a računa da će njenu radnju na internetu vernici naći sami, na osnovu preporuka zadovoljnih mušterija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
"Došli smo do zaključka da je brak najbolji teren za razvoj seksualnosti. Treba da se brinemo za seksualnost koja iziskuje ukrašavanje. Otud pomisao da ponudimo i te artikle a koji bi bili moralno adekvatni za katolički brak", kazala je Kvjatkovska poljskoj televiziji TVP.info.

Seks šopovi za vernike na internetu stiču popularnost i zbog saveta sveštenika Knoca koji u svojim knjigama i u mnogobrojnim istupanjima u javnosti naglašava da je čitava sfera izražavanja ljubavi i lepo oblačenje za voljenu osobu, ne za izlazak i sastanak, već kod kuće u braku.

"To ne sme da bude vulgarna, perverzna odeća", kazao je Knoc poljskoj televiziji.

"Inicijativa da se otvore seks šopovi za vernike zaslužuje aplauze. Treba se

* Kamasutra za punije i visoke

* Naučite Kama Sutra poze

* Niko nije bolji u Kama Sutri od njih

radovati tome da je obogaćen intimni život vernika, pa čak i kada je to u skladu sa zahtevima njihove vere. Svako bira prema vlastitom ukusu i estetici. Asortiman tih seks šopova je mek, delikatan, ali dobro je da uopšte postoji", rekao je seksuolog

Stanjislav Dulko.

Da se ne stide da naruče u seks šopu intimno rublje ili drugo što takve radnje nude, Poljacima je omogućio pre svega Ksaveri Knoc preko svoja dva bestselera.

"Seks kakav ne znate. Za supružnike koji vole Boga" objavljenim 2009. godine i "Seks je božanstven ili erotika katolika" godinu dana kasnije.

Knoc svoje knjige nazvane odmah u medijima "katolička Kama Ssutra" objavljuje i vodi bračno savetovalište uz podršku Poljske katoličke crkve.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.