Posle dve godine, vitezovi na okupu! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 15.Dec.2018, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle dve godine, vitezovi na okupu! (VIDEO)

Mjuzikl u kojem glavne uloge tumače Nikola Kojo, Nikola Đuričko, Srđan Timarov i drugi opet pred beogradskom publikom!

Nakon gotovo dve godine pauze, duhovita avantura kralja Artura i vitezova okruglog stola u potrazi za Svetim Gralom, mjuzikl "Spamalot" stiže u veliku salu Kombank dvorane za samo tri dana, 17. decembra, sa početkom u 20 časova.

Beogradska publika će imati priliku da ponovo uživa u tradicionalnom britanskom humoru, prepoznatljivom pajtonovskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << maniru izvrtanja realnosti na komičan i sarkastičan način, ali i fenomenalnoj glumačkoj podeli koju predvodi Nikola Kojo kao kralj Artur.

Mjuzikl "Monty Python's Spamalot" priča o legendarnoj potrazi kralja Artura za Svetim Gralom, gde je Kralj Artur prikazan kao veseo i luckast vladar, u svojoj pustolovini potpomognut od strane svog vernog sluge Petsija i vitezovima okruglog stola, koje na tom putovanju pronalazi. Pitoreskna potraga kroz celo kraljevstvo je zapravo uzbudljiva avantura sa mnoštvom urnebesnih dogodovština.

Režiju ove duhovite avanture potpisuje Radoslav Milenković, fantastičnu glumačku ekipu predvodi Nikola Kojo i njegov najverniji pratilac Petsi - Srđan Timarov, dok su u ostalim ulogama Nikola Đuričko, Dejan Lutkić, Đorđe Stojković, Ivan Marković, Miroljub Turajlija i Jelena Jovičić.

Karte su već uveliko u prodaji, na raspolaganju je ostalo još veoma mali broj koji možete kupiti isključivo na biletarnici Kombank dvorane.

Pogledajte MONDO TV sa ekipom!

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.