Posle doping skandala, počeo pad Viktora Troickog na ATP listi

Izvor: Dzungla.org, 29.Jul.2013, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle doping skandala, počeo pad Viktora Troickog na ATP listi

Po prvi put od kada je Viktor Troicki suspendovan zbog nepoštovanja procedure u doping kontroli, Asocijacija teniskih profesionalaca objavila je svoju rang listu najboljih igrača na svetu, a srpski teniser je na njoj počeo da klizi, posve očekivano posle zabrane od čak 18 meseci nastupa na turnirima.
OpširnijeBlic
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Troickog napustila verenica Sunčica

Izvor: Press, 30.Jul.2013, 09:41

- Sunčica je ostavila Viktora i to je ovoga puta definitivno. Spakovala je kofere i vratila se u Beograd, a o njemu ne želi ni sa najbližim prijateljima da govori. Više puta su prekidali vezu i vraćali se, ali mu se ona uvek vraćala i davala mu šansu. Trepla je njegove česte promene raspoloženja...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.