Izvor: Blic, 09.Nov.2016, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle MTV nagrade S.A.R.S. ima još lepih vesti za fanove

Jedan od najpoznatijih bendova na našim prostorima, beogradska grupa S.A.R.S,ove godine obeležava 10 godina svog postojanja, a za jubilarni rođendan nisu mogli poželeti lepši poklon od jedne od najprestižnijih muzičkih nagrada u regionu, MTV Best Adria Act, koju su osvojili prošle nedelje.

Nagrada je došla kao odlična uvertira u obeležavanje prve decenije rada grupe, povodom koje će pod etiketom Mascom Records-a i Južnog Vetra izdati LP ploču simboličnog naziva "10". >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Osim u nazivu ovog LP izdanja, 10 godina postojanja simbolično je obeleženo i tako što se na ploči nalazi njihovih 10 najvećih hitova, koji su u proteklom periodu "ušli u uši" svim poznavaocima i ljubiteljima muzike širom regiona.

Posebnost ovog izdanja je i to što je štampano u ograničenom tiražu od samo 250 primeraka tako da će zaista samo oni najverniji i najsrećniji imati mogućnost da u svoju muzičku kolekciju uvrste ovaj raritet.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.