Popularna serija “Tračara” dobija novu verziju?

Izvor: 011vodič.com, 27.Feb.2021, 11:52

Popularna serija “Tračara” dobija novu verziju?

Osam godina nakon završetka američke serije “Tračara” koju su mnogi obožavali, ova serija dobija novu verziju!


Glumci koji će igrati u novoj verziji popularne serije, izjavili su da će ona biti potpuno drugačija od originalne. Možemo da očekujemo puno novih likova poput Emili Lind, koja će u seriji igrati Odri Houp. U seriji će biti prikazani i delovi iz života osoba koje pripadaju LGBTQ+ zajednica, kao i problemi sa kojima se one suočavaju. 
“Obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da se serija snima u 2020. i 2021. godini, mislim da je važno ne samo da se priča o ovim temama, već i da se one prikažu kao normalne stvari sa kojima se tinejdžeri suočavaju,” rekla je Lind jednom prilikom.


“Sve što ćemo prikazati zapravo nije ništa novo i skandalozno, to jednostavno postoji i to je naša realnost. Važno je da se stvari koje su dugo bile tabu i smatrane različitim konačno normalizuju”, istakla je ona. 
Vitni Pik, koja takođe igra u seriji, složila se da originalna verzija “Tračare” zapravo nije imala dovoljno raznolike likove. 


“Serija je mnogo intimnija i prodire u ličnost lika na malo dublji način, što nije bio slučaj u prethodnoj verziji”, spomenula je ona.  
 “Većina ženskih likova u seriji su jake i samostalne žene, ali tako je bilo i u originalnom izdanju “Tračare”. Ono što je novo, je da ćemo se mi potruditi da prikažemo šta znači biti žena u današnje vreme, u ovoj novoj generaciji,” rekla je Lind. 


Ekipa serije nije previše zabrinuta kako će publika reagovati i da li će novu verziju porediti sa originalom.

“Shvatili smo da želimo da likove donesemo na svoj način i da ih učinimo drugačijim – oni imaju svoje kvalitete koji ih čine posebnim i razlikuju ih od originala. Mislim da će ih ljudi doživeti na jedan nov način.” 

Džordan Aleksander se složio sa svojim koleginicama: “Otvorenog smo uma, nastojimo da ostanemo verni suštini “Tračare”, ali sa potpuno novim pogledom na nju.”
Šta vi mislite o novoj verziji “Tračare”? Da li biste radije ponovo gledali staru verziju, iako već sve “Čak i Bler scene” znate napamet, ili ste otvoreni za nesto malo drugačije?



The post Popularna serija “Tračara” dobija novu verziju? appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.