Izvor: 011vodič.com, 22.Avg.2019, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popovič: Mislio sam da je to snimanje nekog filma

Nagledali smo se američkih filmova sa sportskom tematikom u kojima hiljade razdraganih navijača na obaveznom srećnom kraju, pozdravljaju iznenađujuće pobednike. U ovom slučaju, pobednik nije bio iznenađujući, ali hiljada navijača je bilo. Tačnije – 50 hiljada. Reprezentacija SAD je u pripremnoj utakmici za Mundobasket, na stadionu Marvel u Melburnu pobedila Australiju sa 102:86.
Naša kladionica nudi kvotu 1.85 da će na meču WNBA Minesota – Dalas biti ubačeno više od 147 >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << poena.
Tolikim brojem gledalaca bio je iznenađen i Greg Popovič, trener američkog tima. Trofejni stručnjak je posle utakmice slikovito objasnio kako se osećao.
Imao sam osećaj kao da sam na snimanju filma. Stalno sam se osvrtao, jer sam mislio da mogu da padnem sa scene. U jednom trenutku sam rekao pomoćnicima: “Nemam pojma šta se ovde dođavola događa” – rekao je Popovič.
 
@NotJackKemp @junior_miller @gordonkeith I figured you three more than anyone at @dfwticket would get a kick out of idiocracy of these“court side seats” at the USA vs. Australia basketball game at Marvel Stadium in Melbourne. pic.twitter.com/wUBDbw7DH0
— Mr Vomit (@MrVomitMan1) August 22, 2019
Ambijentom je impresioniran bio i Kemba Voker, novi košarkaš Bostona.
Bilo je to neverovatno iskustvo. Bio sam izuzetno uzbuđen, jer sam igrao pred tolikim brojem ljudi – kaže Voker.


The post Popovič: Mislio sam da je to snimanje nekog filma appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.