Ponovo polomila ruku, ovog puta bez operacije

Izvor: Mondo, 02.Jan.2015, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo polomila ruku, ovog puta bez operacije

Lepa Brena pala je u apartmanu na Zlatiboru i polomila lakat. Pevačica se oglasila na Facebooku povodom nezgode.

Foto: MONDO

Najveća folk diva koja je letos slomila obe ruke, ponovo je doživela nezgodu. Ovog puta polomljen joj je lakat i ona će uskoro stići u Beograd, gde će joj povreda biti sanirana, piše "Blic".

Gips, ne operacija

"U trenutku dok sam silazila niz stepenice u apartmanu u jednoj ruci sam nosila tašnu i šoljicu za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kafu. Pred kraj stepenica sam poletela i naočigled mojih spasla i tašnu i šoljicu. Čim sam osetila da ne mogu da pomeram lakat, shvatila sam šta se dešava. Da se ponavlja situacija od letos. Došli smo u Beograd, snimila sam ruku i lekar me obradovao rekavši da ne mora operacija i da ću ovaj put proći samo sa gipsom. Žao mi je što se dešava pred nastupe i što neću moći da se družim s fanovima u Živinicama i Travniku. Sada sam na lekovima i do daljnjeg, odmaram", piše u izjavi na Breninoj zvaničnoj Facebook stranici.

Lepa Brena je u avgustu prošle godine, slomila obe ruke tokom odmora u Hrvatskoj.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Lepa Brena ponovo slomila ruku

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jan.2015

Pjevačica koja je ljetos, podsjetimo, slomila obije ruke, pala je u apartmanu na Zlatiboru i, ovoga puta, polomila lakat.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.