Policija pronašla 40 pitona u hotelskoj sobi

Izvor: Blic, 17.Avg.2013, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija pronašla 40 pitona u hotelskoj sobi

Policija u Brantfordu, u kanadskoj provinciji Ontariju, pronašla je u jednoj hotelskoj sobi 40 pitona koji su bili dugački od 30 centimetara do metar i po.

Vlasnici zmija, bračni par koji je prethondo bio izbačen iz svog stana, smestili su se s reptilima u hotelsku sobu. Zmije su držane u plastičnim kutijama.

Pitoni su, kako se čini, bili mučeni i predati su kanadskoj službi za zaštitu životinja.

Pronadjene zmije pripadaju vrsti kraljevskih pitona, koji važe za bezopasne.

Policija je saopštila da je držanje pitona ilegalno i da je otvorena istraga u vezi sa ovim slučajem.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija pronašla 40 pitona u hotelskoj sobi

Izvor: Beta, 17.Avg.2013

MONTREAL, 17. avgusta 2013. (Beta-AFP) - Policija u Brantfordu, u kanadskoj provinciji Ontariju, pronašla je u jednoj hotelskoj sobi 40 pitona koji su bili dugački od 30 centimetara do metar i po...Vla.

Nastavak na Beta...

All Inclusive: U hotelskoj sobi pronađeno četrdeset pitona!

Izvor: Svet, 17.Avg.2013

Policija u Brantfordu, u kanadskoj provinciji Ontariju, pronašla je u jednoj hotelskoj sobi 40 pitona koji su bili dugački od 30 centimetara do metar i po. Vlasnici zmija, bračni par koji je prethondo bio izbačen iz svog stana, smestili su se s reptilima u hotelsku sobu. Zmije su držane u plastičnim...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.