Izvor: Njuz.net, 19.Jun.2015, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajci u civilu dobili nove uniforme

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBeograd, 19. jun 2015, (Njuz) – Policajci u civilu dobili su danas nove uniforme, saopštio je ministar policije Nebojša Stefanović na konferenciji za novinare u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.
On je dodao da je to još jedan korak ka boljoj opremljenosti pripadnika tog ministarstva.
– Policajci u civilu obavljaju veoma težak posao i vrlo je važno da budu adektvano obučeni. Svaki od njih dobio je letnji i zimski komplet uniformi, a da smo ovoga puta mislili >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << na sve govori i činjenica da je većina garderobe kineskog porekla, baš onakva kakvu nose i obični građani Srbije. Sa takvim odelima našim agentima neće biti teško da se uklope u okolinu – istakao je Stefanović.
Ministar je objasnio da je nabavka novih uniformi za policajce u civilu bila neophodna jer je prethodna izvršena još pre nekoliko decenija.
- Mnogi naši policajci u civilu donedavno su nosili kožne mantile i šešire, a na javnim mestima, dok nekoga prate, bili primorani da čitaju “Komunist“ ili “Politiku Ekspres“. Od danas će muškarci da nose novopazarske farmerice i kineske jakne, a žene suknje iz Turske i pamučne majice iz Arilja. Svako je dobio i komplet potpuno novih “Večernjih novosti“ i “Politike“ – rekao je ministar Stefanović, dodajući da će sa novom opremom policajci u civilu izgledati skoro kao normalni ljudi.
Bojan Ljubenović

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.