Izvor: Blic, 24.Mar.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokazaću šta znam i na muzičkoj sceni

Pokazaću šta znam i na muzičkoj sceni

Aleksandar Kapriš, poznati beogradski frizer, još poznatiji u estradnim krugovima, rešio je da se okuša u pevanju, te se bacio na posao i snima zabavnjački album.

Baš u vreme kada se njegov album polako privodi kraju, duel koji je imao sa Danijelom Đokićem o tome ko je koje seksualne opredeljenosti ponovo je postao tema po gradskim kuloarima.

- Ali stvarno nemam više šta da kažem. Mogu da kažem sve, a mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da ne kažem ništa. Verovatno je mislio da je bezazleno kačiti se sa mnom, a da će to njemu doprineti mnogo. Međutim, nije to baš tako. Ja ne znam da li postoji osoba koja je nekad imala kontakt s njim a da taj kontakt nije nekako prekinut. Zašto se kači za mene, što se ne zakači za nekog opasnijeg? Nadam se da se naučio pameti i da će biti miran, da će se oženiti i pokušati da napravi dete, to mu od sveg srca želim - kaže Kapriš.

Kako Kapriš tvrdi, u snimanje albuma se upustio jer su se konačno napravili svi uslovi za to.

- Pokazaću šta znam i na muzičkoj sceni. Cela priča je posledica moje stručnosti, odnosno završene muzičke škole, sviranja klavira, pevanja u školskom horu, u gradskom horu, trogodišnji rad sa bendom... Upravo sada, kada imam dobro organizovanu ekipu u salonu, sebi mogu da priuštim i ovo - priča Kapriš. M. Pavlović

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.