Pogledajte trejler nastavka horor hita! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 27.Avg.2019, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte trejler nastavka horor hita! (FOTO, VIDEO)

Sjajna horor serija se nastavlja, pogledajte!

Stigao je prvi trejler devete sezone "Američke horor priče"!

Ovoga puta, ekipa koja nas je prestravila prethodnih osam godina vodi nas u sredinu osamdesetih, u klasičnu priču o kampu i tinejdžerima, koje progoni serijski ubica.

Ako ne gledate "Američku horor priču", Marfi je projekat zamislio tako da iznova i iznova gledamo iste glumce, koji u svakoj sezoni tumače različite likove.

Nova horor >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << serija "Typerwriter" - jeste li gledali?

Prva sezona bila je smeštena u kuću sa duhovima, druga u duševnu bolnicu, treća u gradić u kojem se kriju veštice, četvrta u cirkus, peta u hotel, šesta u rijaliti sniman na ukletoj lokaciji i sedma u svet politike i sekti. Osma i poslednja koju smo gledali smestila je likove iz treće i prve sezone u postapokalipsu. Sara Polson neće biti deo ekipe devete sezone, preneli su američki mediji. Ranije je i Evan Piters, takođe omiljeni deo ove ekipe, saopštio da neće igrati u novoj sezoni.

Pogledajte trejler serije koja stiže sredinom septembra!



Izvor: YouTube/Rotten Tomatoes

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.