Pogledajte kako je Džej Lo mešala na otvaranju Svetskog prvenstva

Izvor: Blic, 13.Jun.2014, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako je Džej Lo "mešala" na otvaranju Svetskog prvenstva

Dženifer Lopez i Klaudija i Klaudija Leite, zavodiljivim plesom otovrile su Mundijal u Brazilu. Otpevale su himnu "We are the one" sa Pit Bulom.

Na bini su se prvo pojavili Pit Bul i Klaudija. Dženifer se pojavila malo kasnije. A spektakularno je bilo to što je scenu izašla liftom.

U prisustvu 60.000 gledalaca njihovim nastupom na stadionu Arena Korintijans u Sao Paulu večeras je otvoreno jubilarno 20. prvenstvo sveta u fudbalu na kojem će se u 12 gradova Brazila sledećih mesec dana nadmetati 32 nacionalne reprezentacije.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Dzej,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U poplavama u Brazilu poginulo 13 ljudi

Izvor: Blic, 13.Jun.2014

Broj žrtava poplava na jugu Brazila danas je porastao na 13, javila je agencija DPA...Više od 150.000 ljudi u 150 gradova i naselja u državi Parana pogođeno je poplavama usled izlivanja rijeke Iguasu posle jake kiše...Ova reka izlila se i na jugu Paragvaja i u Argentini...Poplava za sada nije bilo...

Nastavak na Blic...

Fijasko na otvaranju SP: Džej Lo se zaglavila u tunelu, mikrofon jedva radio

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jun.2014

Ko je sinoć gledao otvaranje Svetskog prvenstva u fudbalu u Sao Paolu shvatio je da nešto nije štimalo pri izvođenju zvanične himne Mondijala. U trenutku smo imali utisak da će Brazilka Klaudija Lejte sama otpevati pesmu "We are one", a kada su se Dženifer Lopez i Pit Bul konačno pojavili, jedva...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.