Počinju vežbe za paradu, izmene u saobraćaju

Izvor: Prva.rs, 12.Okt.2014, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinju vežbe za paradu, izmene u saobraćaju

Od danas do održavanja parade 16. oktobra, saobraćaj u Bulevaru Nikole Tesle, od Bulevara Mihajla Pupina do Trešnjevog cveta, od 6 do 12 časova, će biti u posebnom režimu. 

Poseban režim saobraćaja biće i u Ulici Ušće od Bulevara Nikole Tesle do Bulevara Nikole Tesle od 12. oktobra u 6 sati do 16. oktobra u 20 sati. 

U Bulevaru Nikole Tesle, od Bulevara Mihajla Pupina do Džona Kenedija, poseban režim saobraćaja je danas od 10 do 18 časova, u ponedeljak, 13. >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << oktobra od 10 do 16 časova i u utorak,14. oktobra od 14 do 18 časova.

Zainteresovani Beograđani mogu u naznačenom vremenu posmatrati vežbe Vojske Srbije. Sve linije koje saobraćaju ovom trasom ići će alternativnim pravcima i koristiće stajališta u Bulevaru Mihajla Pupina.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.