Pljesnuo najbolju guzu Brazila, pa popio šamar!

Izvor: Mondo, 09.Nov.2017, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljesnuo najbolju guzu Brazila, pa popio šamar!

Prvi intervju nakon proglašenja i skandal!

Rozi Olivijera proglašena je za vlasnicu najbolje guze u Brazilu na godišnjem, sada već slavnom izboru za Miss Bum Bum.

Čim je sišla s bine nakon proglašenja, Olivijera je dala svoj prvi intervju, tokom kojeg ju je, neko iz publike, pljesnuo po guzi.

Olivijera je novinaru rekla da je "to ono protiv čega se bori i da samo zato što je proglašena za najbolju guzu ne znači da ne zaslužuje poštovanje", ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ne pre nego što je nevaspitanom mladiću opalila šamar.

Ovako je izgledao njen nastup

Mestre de cerimônia @graoficial ✅ Inicio da minha apresentação ! ❤️ ❤️ ✅ @missbumbumbrasil ✅ @bumbetoficial DIREÇÃO ✅ @cacauoliver #ROSIEOLIVEIRA #foratemer #FINALMISSBUMBUM#missbumbum2017 #MBB2017#AMAZONAS#MANAUS#missbumbum#missbumbumbrasil

A post shared by MISS BUMBUM BRASIL 2017 (@eurosieoliveira) on Nov 8, 2017 at 4:32am PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.