Pauzu na suđenju iskoristio za još jednu pljačku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2011, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pauzu na suđenju iskoristio za još jednu pljačku

MEMFIS -

Amerikanac Mark Burgen, kome se sudi za krađu, zaprepastio je policiju države Tenesi, kada je u pauzi za ručak tokom saslušanja izvršio još jednu krađu.

Naime, on je iskoristio pauzu na suđenju kako bi opljačkao nakit vredan 30.000 dolara iz jedne obližnje draguljarnice.

Kada je sakrio ukradene predmete, vratio se u sudnicu da sačeka presudu za krađu koju je počinio 2009. godine.

"Ovo je jedna od onih neverovatnih priča koja vas ostavlja bez reči", kazao je portparol policije za američku televiziju MSN Njuz.

Policija je uhapsila Burgena svega nekoliko minuta pošto ga je sud proglasio krivim za prethodnu krađu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krao u pauzi suđenja

Izvor: S media, 10.Okt.2011

Tokom pauze na suuđenju za krađu, amerikanac Mark Burgen izvršio je još jednu krađu. On je izašao iz suda i otišao u obližnju juvelirnicu i ukrao nakit vredan 30.000 dolara. ..Amerikanac Mark Burgen kome se sudi za krađu, zaprepastio je policiju države Tenesi kada je u pauzi za ručak tokom...

Nastavak na S media...

UKRAO NAKIT U PAUZI SUĐENJA ZA KRAĐU!

Izvor: Kurir, 10.Okt.2011

MEMFIS - Amerikanac Mark Burgen, kome se sudi za krađu, zaprepastio je policiju države Tenesi kada je u pauzi za ručak tokom saslušanja izvršio još jednu krađu...Naime, on je iskoristio pauzu na suđenju da bi opljačkao nakit vredan 30.000 dolara iz jedne obližnje draguljarnice...Kada je sakrio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.