Plašite se klovnova?

Izvor: Dzungla.org, 02.Nov.2011, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plašite se klovnova?

Ne čitajte ovu vest, ne gledajte sliku, ne puštajte video!

Nemica Ortrud Kastaun (61) ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao osoba sa najvećom kolekcijom klovnova i 'predmeta vezanih za njih', prenose svetske agencije.
Ortrud je klovnove počela da sakuplja pre 15 godina, kada je išla na psihoterapiju zbog odvikavanja od alkohola.
'Terapeut mi je dao da slažem slagalicu, i složila sam sliku klovna kako iskače iz kutije. Nešto je &kliknulo' u meni, a pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << toga čak nisam ni volela klovnove', objašnjava ona.
Ortrud je skupila 2.053 primerka klovnova i igračaka vezanih za njih, i morala je da se preseli u veću kuću u Esenu kako bi svi njeni klovnovi stali u kuću.

( Izvor: Mondo )

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Skupila kolekciju klovnova za Ginisa! (FOTO)

Izvor: S media, 02.Nov.2011

Nemica Ortrud Kastaun (61) svojom kolekcijom klovnova ušla je u Ginisovu knjigu rekorda!..Klovnove i sve što ima veze s njima skuplja već 15 godina i do sada ih je skupila 2.053. Zbog svog hobija morala je da se preseli u veću kuću, a čak je otvorila i mali muzej u Esenu...Zbog maske sebi napravio...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.