Pitbulovi uništili automobil tražeći mačku

Izvor: NaDlanu.com, 24.Avg.2012, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pitbulovi uništili automobil tražeći mačku

Četiri pitbula izbušila su gumu i bukvalno sažvakala delove automobila pokušavajući da stignu do mačeta koje se sakrilo ispod haube.

Mače je prošlo nepovređeno. Posle 40 kilometara vožnje i isto toliko minuta spasavanja, smešteno je u centar za napuštene životinje.Vlasnik crvenog "dodža" zaprepastio se kada je zatekao svoja četiri pitbula kako grizu automobil. Ne znajući da se ispod haube nalazi mače, čovek iz Kalifornije je vozio 40 kilometara, da bi tek onda čuo nesrećnu >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << životinju kako zapomaže. Mače je prošlo nepovređeno i smešteno je u centar za napuštene životinjeKada je shvatio da je sve vreme vozio mače, Amerikanac je pozvao organizaciju za spasavanje životinja čiji su zaposleni čak 40 minuta izvlačili životinju iz automobila. Na kraju su morali da skinu branik.Sivo mače je prošlo bez povreda, zahvaljujući tome što se zavuklo u šupljinu iznad branika. Trenutno se nalazi u prihvatilištu za životinje i spremno je za usvajanje, prenosi "Dejli Mejl". Izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.