Pipa Midlton raskinula sa dečkom?!

Izvor: S media, 25.Avg.2011, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pipa Midlton raskinula sa dečkom?!

Veza Pipe Midlton i Aleksa Loudona raspala se nakon godinu dana zbog iznenadne slave koju je doživela sestra Kejt Midlton.

Atraktivna brineta svet je zadivila na venčanju svoje sestre Kejt Midlton kada je bila deveruša. Usled slave koju je stekla zahvaljujući svojoj lepoti i vitkoj figuri, Pipa je promenila svoje ponašanje što je i glavni uzrok za raspad veze, prenosi Blic.

Ovakvu je niko ne bi prepoznao! (FOTO)

Nemanja Stevanović: Nisam u kontaktu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Milenom

Ana Nikolić raskinula sa ruskim tajkunom?! (FOTO)

- Pipa je postala ličnost visokog profila, što je prouzrokovalo pritisak u vezi sa kojim par nije mogao da se izbori - rekao je nedeljniku "San" izvor blizak paru.

Ovu informaciju potvrdio je i "Sandej tajmu" jedan insajder koji je rekao

- U uskom krugu prijatelja poznato je da ovaj par više nije zajedno.

Pipa i njen dečko Aleks nisu viđeni zajedno još od venčanja kneza i Vojvotkinje od Kembridža, 29. aprila u Vestminsterskoj opatiji.

Portparol porodice Midlton odbio je da komentariše ovu informaciju, a zanimljivo je da se u isto vreme pojavila i informacija da će njih dvoje uskoro možda i pred matičara, kao i da već neko vreme žive zajedno.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.