Lejdi Gaga prva na Forbsovoj listi  najbogatijih muzičarki

Izvor: Blic, 15.Dec.2011, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga prva na Forbsovoj listi najbogatijih muzičarki

Skandalozna pevačica Lejdi Gaga našla se u vrhu ovogodišnje liste ženskih izvođača sa najvećom zaradom koju pravi magazin "Forbs", a mesta iza iza zauzele su Tejlor Svift i Keti Peri.

Magazin "Forbs" tradicionalno je objavio listu najplaćenijih pevačica, a na prvom mestu se našla pevačica hita "Marry the Night" koja je za proteklih 12 meseci zaradila 90 miliona dolara.

Iza nje se našla kantri pevačica Tejlor Svift sa 45 miliona, i Keti Peri sa 44 miliona. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Na trećem i četvrtom mestu našle su se supruga repera Džej Zija Bijonse Nouls, i Rijana, koje su zaradile 35 i 29 miliona dolara.

Lejdi Gaga je turnejom "Monster Ball" zaradila 1,3 miliona dolara po večeri.

Pogledajte listu pevačica koje su zaradile najviše novca:

1. Lejdi Gaga

2. Tejlor Svift

3. Keti Peri

4. Bijonse

5. Rijana

6. Pink

7. Keri Andervud

8. Selin Dion

9. Adel

10. Ališa Kiz

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lejdi Gaga najplaćenija muzičarka

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Dec.2011

Američka pevačica Lejdi Gaga, sa prihodom od 90 miliona dolara, najbolje je plaćena žena u muzici po Forbsovoj listi najbolje plaćenih.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Lejdi Gaga prva na Forbsovoj listi najbogatijih muzičarki

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Dec.2011

LOS ANĐELES - Američka pjevačica Lejdi Gaga, sa prihodom od 90 miliona dolara, najbolje je plaćena žena u muzici po "Forbsovoj" listi najbolje plaćenih.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Peva; čice koje se valjaju u lovi

Izvor: Mondo, 15.Dec.2011

; ; ; ; ; ; ; Na vrhu liste ; časopisa ; "; Forbs; "; nalazi se Lady Gaga, koja je u protekloj godini inkasirala 90 miliona dolara.;

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.