Pevačica rešila da stavi tačku na buran brak

Izvor: Press, 21.Mar.2017, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica rešila da stavi tačku na buran brak

Bivša članica grupe Spice Girls Mel B razvodi se od supruga Stivena Belafontea posle burnih deset godina braka.
foto: blic.rs
Pevačica i članica žirija "America's Got Talent" u ponedeljak je podnela papire za razvod od producenta.
Kao razlog razvoda navela je nepomirljive razlike i zatražila zajedničko starateljstvo nad petogodišnjom ćerkom Medison. Mel ima i još dvoje dece iz ranijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << veza.
Mel i Stiven venčali su se u las Vegasu 2007. godine. Njihov brak bio je veoma buran. Godine 2014. pojavile su se glasine da je Belafonte fizički zlostavljao suprugu, pošto se ona u javnosti pojavila sa modricama i ogrebotinama na licu i rukama. Ipak, on je negirao sve optužbe o nasilju u porodici, i par je naizgled uspeo da prevaziđe bračnu krizu.
Mel je javno stala u suprugovu odbranu kada je otkriveno da je pretukao svoju bivšu suprugu Nikol 2003, kao i kada se u noćnom izlasku 2010. potukao sa trojicom muškaraca u jednom hotelu.
Pre tri godine, Stivenov brat Džeremaja Stansberi opisao ga je kao nasilnog i nemilosrdnog, te apelovao na pevačicu da ga ostavi.
Ovo je njen drugi razvod, pošto se 2000. razvela od holandskog plesača Džimija Gulzara. Sa njim ima 18-godušnju ćerku Finiks. Pored toga, ima i devetogodišnju ćerku Endžel sa glumcem Edijem Marfijem.
Ovo je težak period u njenom životu, pošto je početkom marta izgubila oca koji je preminuo od raka.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.