Pevačica je nabacila kilograme i transformisala se

Izvor: Press, 06.Jun.2017, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica je nabacila kilograme i transformisala se

Važi za jednu od najatraktivnijih glumica Holivuda, i uvek je važila za mršavicu. Međutim, ove godine je nabacila par kilograma i - svi su oduševljeni kako izgleda.
foto: zena.blic.rs
Hilari Daf (29) je prošle godine na plaži izgledala ovako - trbušnjaci, ravan stomak i praktično nije imala obline. Tako je izgledala oduvek, i oduvek je važila za jednu od poželjnijih glumica.
  >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
HILARI PROŠLE GODINEFOTO: PROFIMEDIA
Međutim, ovog leta Hilari izgleda sasvim drugačije i svi su oduševljeni.

- Čime se to Hilari hrani pa je postala ovakva? - pitaju se na društvenim mrežama, a fotografije njene nove figure se masovno dele.

Pojavila se i sumnja da je lepa glumica išla pod nož, i da je sve rezultat silikona. Mnogi u to ne veruju jer je Hilari oduvek zagovarala zdrav pristup životu, vežbanje, pravilnu ishranu i nije imala pozitivan stav prema silikonima.
Mnogi je porede i sa Kardašijankama, pa su se pojavile i fotošopirane fotografije Hilarine zadnjice kako bi se istakla navodna sličnost.


To je, naravno preterivanje, ali ljudi se slažu u jednom - Hilari nikada nije izgledala bolje. Šta vi kažete, u kom vam se izdanju više dopada?
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.