Pevača ispratila cela estrada, ali oni NAJBITNIJI nisu došli!

Izvor: 011vodič.com, 12.Apr.2021, 07:46

Pevača ispratila cela estrada, ali oni NAJBITNIJI nisu došli!

tuga Sa njim je, prema njegovim rečima, Tozovac bio u kontaktu, dok sa drugim nije, pa zato niko i ne zna gde on trenutno živi

Objavljeno: 09.04.2021. 23:01h
Lazar Stanusic

Predrag Živković Tozovac sahranjen je danas na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana uz prisustvo supruge Emilije Mime Živković, njene ćerke Sanje i unuke Jovane, kao i brojnih prijatelja i kolega.
Ipak, njegova dva vanbračna sina, o kojima javnost >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << malo zna, nisu prisustvovali poslednjem ispraćaju muzičara. Jedan od pevačevih prijatelja je pričao nakon sahrane sa poznanicima kako jedan od sinova živi u Americi i da je razumljivo zbog čega nije mogao da dođe.
foto: Zorana Jevtić Sa njim je, prema njegovim rečima, Tozovac bio u kontaktu, dok sa drugim nije, pa zato niko i ne zna gde on trenutno živi.
(Espreso / Kurir)



The post Pevača ispratila cela estrada, ali oni NAJBITNIJI nisu došli! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.