Alat iz svemira

Izvor: Radio 021, 29.Jul.2009, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alat iz svemira

Ostaci torbe koju je prošle godine nehotice ispustila astronautkinja sa američkog spejs šatla Endevor tokom orbitalne šetnje na Međunarodnoj kosmičkoj stanici (MKS), trebalo bi da padnu na Zemlju.Prema prvim proračunima, "mini apokalipsa" je trebalo da se dogodi 25. jula, ali su naučnici morali da revidiraju svoje prognoze iako i dalje ne mogu da predvide mesto na kom će se to desiti.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iz svemira stižu ostaci izgubljene torbe sa alatom

Izvor: S media, 28.Jul.2009, 14:00

Ostaci torbe koju je prošle godine nehotice ispustila astronautkinja sa američkog spejs šatla Indevor tokom orbitalne šetnje na Medjunarodnoj kosmičkoj stanici, trebalo bi danas da padnu na Zemlju. ..Prema prvim proračunima, "mini apokalipsa" je trebalo da se dogodi 25. jula, ali su naučnici...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.