Papu u Napulju čeka bilbord polugole opatice

Izvor: Vesti-online.com, 13.Mar.2015, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Papu u Napulju čeka bilbord polugole opatice

Tokom zvanične posete Napulju koja je zakazana za sledeću nedelju, papa Franja bi mogao da ugleda bilbord polugole opatice na zgradi u centru grada.

Bilbord je postavljen kao deo reklamne kampanje modne kuće Roso di Sera, nedelju dana pre dolaska pape.

Međutim, stanovnici i katolički zvaničnici su na vreme reagovali i traže da se bilbord skine.

Jedan od korisnika Fejsbuka je izjavio da je ateista, ali svejedno ovakvu reklamu smatra uvredljivom za inteligenciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << žene, dobar ukus i veru.

Modna kuća je negirala tvrdnje da je bilbord namerno postavljen i da je namenjen bogohuljenju, a prema navodima italijanskih medija, oni su voljni da uklone reklamu samo ako to zatraži disciplinski organ nacionalnog oglašavanja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

A šta kad ovo bude video papa? Bilbord polugole opatice u Napulju

Izvor: Scandal.rs, 13.Mar.2015

Tokom zvanične posete Napulju koja je zakazana za sledeću nedelju, papa Franja bi mogao da ugleda bilbord polugole opatice na zgradi u centru grada...Bilbord je postavljen kao deo reklamne kampanje modne kuće Roso di Sera, nedelju dana pre dolaska pape...Međutim, stanovnici i katolički zvaničnici...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.