Panika u Nemačkoj: Mislili da je bomba, kad ono prsten za penis

Izvor: Vesti-online.com, 06.Apr.2016, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panika u Nemačkoj: Mislili da je bomba, kad ono prsten za penis

Zanimljiva situacija dogodila se u nemačkom gradu Halberštat, kada je policija intervenisala zbog dojave o bombi. Možete zamisliti njihovo iznenađenje kada su umesto eksploziva u kanti za smeće pronašli seksi igračku.

Naime, oko 90 građana evakuisano je iz kockarnice i okolnih prodavnica u Halberštatu, pošto je radnik obezbeđenja prijavio neobično zujanje u muškom toaletu, rekli su policijski zvaničnici.

Na lice mesta stigla su tri eksperta za deaktiviranje eksploziva, pažljivo ispitali sadržaj kante za otpatke i ustanovili da sumnjivi predmet nije bomba već električni prsten za stimulaciju penisa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.