Pamela Anderson- Seks, seks! Što prljavije to bolje!

Izvor: S media, 24.Mar.2010, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pamela Anderson- 'Seks, seks! Što prljavije to bolje!'

Iako su u poslednje vreme na račun njenog izgleda stizali samo ružni komentari, seksi izvijanjem na plesnom podiju Pamela Anderson okupljene je bacila na kolena.

Nakon pojavljivanja na raznim događanjima, na kojima je izgledala toliko loše i ofucano da se rečima ne može opisati, nekadašnja seks-bomba Pamela Anderson pojavila se u novom šou "Ples sa zvezdama" i oduševila izgledom i talentom.

Pamela i partner Damien Vajtvud u prvoj epizodi otplesali su ča-ča-ča, a >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << osim što je Pam izgledala odlično, zapanjila je i svojim plesnim umećem. Pam i Damien oduševili su žiri i publiku.

Komentar jednog člana žirija, Brune Toniolija, dovoljno govori o njihovom nastupu: "Jedino o čemu sam razmišljao kada sam vas gledao je seks, seks, seks. Što prljavije to bolje, jedva čekam da nam pokažete još toga."

Pogledajte i prosudite sami.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

var params = { allowScriptAccess: "always" }; var atts = { id: "myytplayer" }; swfobject.embedSWF("xttp://www.youtube.com/v/WSkktoim98g?hl=en&fs=1&rel=0&enablejsapi=1&playerapiid=ytplayerWSkktoim98g", "ytplayerWSkktoim98g", "500", "325", "8", null, null, params, atts); Izvor: Net.hr

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.