Paklena kuhinja – paklenija nego ikad

Izvor: Dzungla.org, 06.Sep.2011, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paklena kuhinja – paklenija nego ikad

Počinje nova sezona – paklenija nego ikad.

Saša Mišić spreman je za akciju po srpskim restoranima. Prvi na udaru je luksuzni retoran „Yachting Club Goga“, koji se nalazi na samom Dunavu, na šetalistu u Zemunu. Ovaj restoran je više od samog restorana, jer ga karakteriše moderno opremljena međunarodna marina. Sa prelepim enterijerom na savršenoj lokaciji ovaj restoran ipak ima problema: restoran radi samo u letnjem periodu dok je zimi zatvoren. Osoblje je mlado i >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << neiskusno i vrlo često se menja. Menadžer ne zna da vodi restoran i zbog toga je ovaj prelepi objekat vrlo često prazan. Za 4 dana, moraju da se otklone svi problemi koji plutaju na vodi zajedno sa splavom. Ko je više pozvan da obavi ovu paklenu akciju nego Saša Mišić!( sreda, 7.septembar - 21h)
(Izvor: Prva)

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Večeras počinje treća sezona serijala Paklena kuhinja

Izvor: Story, 07.Sep.2011, 15:17

Pakleni kuvar Saša Mišić i u novoj sezoni kulinarskog serijala nastavlja nesmanjenom žestinom, sa željom da svaki restoran u svemu bude savršen, nova sezona počinje

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.